Opleidingen

Er zijn 29 opleidingen gevonden

Teelt | Medewerker

BOL BBL Niveau 2 2 jaar Emmen Groningen Meppel

Zorg jij straks dat iedereen genoeg eten op zijn bord heeft? Tijdens deze opleiding leer je hoe je bieten, aardappelen, graan, groente en nog veel meer gewassen teelt. Je verbouwt, verzorgt en oogst de gewassen met behulp van machines en werktuigen.

Teelt | Vakbekwaam medewerker

BOL BBL Niveau 3 3 jaar Groningen Emmen Meppel

Wil jij een belangrijke rol spelen in de productie van voedsel en andere essentiële producten? Tijdens deze opleiding leer je alles over het telen van verschillende gewassen en hoe je ervoor zorgt dat ze perfect van het land komen. Je leert ook planningen maken, samenwerken en machines bedienen.

Paardensport en -houderij | Vakbekwaam medewerker

BOL Niveau 3 3 jaar Assen - Sunrise Stables Groningen

Werken met paarden, dat is jouw droom! Met deze opleiding kun je dit waarmaken. Je leert veel over paarden, maar leert ook hoe je paardrijlessen begeleidt en publieksactiviteiten met paarden organiseert.

Paardensport en -houderij | Bedrijfsleider

BOL Niveau 4 3 jaar Assen - Sunrise Stables Groningen

Leren over ondernemerschap, dat zie jij wel zitten! Jij wilt weten hoe het eraan toegaat in een bedrijf met paarden, want daar ligt jouw passie.

Paardensport en -houderij | Instructeur

BOL Niveau 4 4 jaar Assen - Sunrise Stables

Paardrijden is jouw grootste hobby. Jij wilt niet alleen voor paarden zorgen en zelf heel goed worden in paardrijden, maar je wilt ook anderen helpen om het beste uit zichzelf te halen tijdens wedstrijden.

Groenstylist | Bedrijfsleider / ondernemer

BOL Niveau 4 3 jaar Groningen

Combineer jouw creativiteit met je ondernemerschap! Je leert niet alleen hoe je jouw creativiteit kan inzetten om interieurs en evenementen aan te kleden. Ook leer je hoe je een succesvol bedrijf kan opbouwen.

Assistent Verkoop

BOL BBL Niveau 1 1 jaar Emmen Groningen Meppel

Als Assistent Verkoop zorg je ervoor dat een winkel er netjes uitziet, je vult producten aan en informeert klanten. Je helpt ook bij de verkoop van producten en bij de goederenontvangst en opslag.

Assistent Horeca en voeding

BOL BBL Niveau 1 1 jaar Emmen Meppel Groningen

Help bij het produceren van (natuurlijke) voedingsmiddelen of help in de biologische keuken. Je verpakt en bewerkt bijvoorbeeld (verse) voedingsmiddelen met de hand of met machines. Of je assisteert in de biologische keuken bij de opslag en de bereiding van producten.

Assistent Logistiek

BOL BBL Niveau 1 1 jaar Emmen Groningen Meppel

Als Assistent Logistiek help je bij het transport van goederen. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in een magazijn van een groothandel. Daar zorg jij dat goederen veilig worden bewaard en vervoerd.

Assistent Plant, dier of groene omgeving

BOL BBL Niveau 1 1 jaar Emmen Groningen Meppel

Help bij het onderhoud en de aanleg van groen, de oogst van gewassen of de verzorging van dieren. Je gaat bijvoorbeeld bomen planten, bestrating onderhouden, aardappelen oogsten of dieren voeren.

Veehouderij | Medewerker

BOL BBL Niveau 2 2 jaar Emmen Groningen Meppel

Wil jij aan het werk op een veehouderij? Vroeg uit de veren, dieren voeren en controleren, stallen en hokken schoonmaken en landwerkzaamheden uitvoeren. Dat zie jij jezelf wel doen!

Veehouderij | Vakbekwaam medewerker

BOL BBL Niveau 3 3 jaar Emmen Groningen Meppel

Aan de slag op een veehouderij, dat is echt iets voor jou! Je neemt hier de dagelijkse werkzaamheden voor je rekening, zoals het voeren en verzorgen van de dieren en het schoonmaken van de stallen en hokken. Als de boer waar je later voor werkt een dagje weg gaat, dan kan hij de werkzaamheden met een gerust hart aan jou overlaten.

Veehouderij | Vakexpert

BOL BBL Niveau 4 3 jaar Emmen Groningen Meppel

Een veehouderij runnen, dat zie jij wel zitten! Je weet niet alleen welke dagelijkse werkzaamheden hierbij komen kijken, zoals het voeren en verzorgen van de dieren en het schoonmaken van de stallen en hokken. Maar je weet ook hoe je de administratie doet en hoe je een bedrijf kan runnen.

Teelt en groene technologie | Vakexpert

BOL BBL Niveau 4 3 jaar Emmen Groningen Meppel

Een team aansturen, dat zie jij wel zitten! Tijdens deze opleiding leer je alles over het telen van verschillende gewassen en hoe je er samen met jouw team voor zorgt dat ze perfect van het land komen. Jij weet straks hoe je een bedrijf goed laat draaien, omdat je oog hebt voor kwaliteit, innovaties en duurzaamheid.

Dierverzorging | Medewerker

BOL BBL Niveau 2 2 jaar Emmen Groningen Meppel

Van honden en paarden tot schapen en reptielen, jij vindt alle dieren interessant! Je leert bij deze opleiding hoe je verschillende dieren goed kunt verzorgen, welke voeding ze nodig hebben en waarom hygiëne belangrijk is. Echt iets voor jou?

Dierverzorging | Zelfstandig medewerker

BOL BBL Niveau 3 3 jaar Groningen Meppel Emmen

Werken met dieren, lijkt jou dat geweldig? Je leert niet alleen hoe je ze goed verzorgt, maar ook hoe ze zich gedragen en voortplanten, en wat ze eten. Eerste hulp verlenen aan dieren is straks aan jou toevertrouwd. Ook leer je hoe je met klanten omgaat, bijvoorbeeld als je iets wilt verkopen, advies wilt geven of als er een klacht is. Past dit precies bij jou?

Dierverzorging | Bedrijfsleider

BOL BBL Niveau 4 3 jaar Emmen Groningen Meppel

Run je eigen bedrijf in de dierenwereld! Je leert niet alleen alles over dieren, maar ook over het managen van een bedrijf. Hier komt leiding geven, offertes maken en administratie doen bijvoorbeeld bij kijken. Ga jij deze uitdaging aan?

Dierenartsassistent Paraveterinair

BOL Niveau 4 4 jaar Emmen Groningen Meppel

Als paraveterinair assisteer je de dierenarts. Je helpt bijvoorbeeld bij het maken van röntgenfoto's en echo's, neemt bloed af en brengt dieren onder narcose voor een operatie. Een mooi beroep!

Groen, Grond en Infra | Medewerker

BOL BBL Niveau 2 2 jaar Emmen Groningen Meppel

Buiten werken met machines, dat past bij jou. Werk verrichten met een trekker, bermen onderhouden met een maaiarm of grondverzet uitvoeren met een graafmachine. Met Groen, Grond en Infra bij Terra kun je alle kanten op.

Groen, Grond en Infra | Vakbekwaam medewerker

BOL BBL Niveau 3 3 jaar Emmen Groningen Meppel

Jij wilt aan de slag in de Groen, Grond en Infrasector. Grondverzet uitvoeren met een graafmachine, loonwerk verrichten met een trekker of bermen onderhouden met een maaiarm. Niet alleen de uitvoering, maar ook het werk voorbereiden, de planning maken en collega’s aansturen zie jij wel zitten.

Groen, Grond en Infra | Vakexpert

BOL BBL Niveau 4 3 jaar Emmen Groningen Meppel

Werken met machines en je bezighouden met techniek en de omgeving. Maar ook: werk voorbereiden, overleggen met de klant, leiding geven aan medewerkers en kwalitatief goed werk opleveren. Je leert het allemaal in de opleiding Vakexpert Groen, Grond en Infra van Terra.

Groenstylist | Medewerker

BOL BBL Niveau 2 2 jaar Groningen

Wil jij prachtige bloemwerken leren maken? Ben jij creatief en altijd nieuwsgierig naar de nieuwste trends? Bij Terra word je een ster in bloemsierkunst!

Groenstylist | Vakbekwaam medewerker

BOL BBL Niveau 3 3 jaar Groningen

Jij wilt mensen blij maken met jouw mooie creaties. Doordat je een trendsetter bent met een eigen stijl, springen jouw creaties eruit. Ze kunnen ieder huis, kantoor of evenement opfleuren! Bij Terra leer je alles over trends, bloemen en planten, interieur en vormgeving.

Groenstylist | Vakexpert

BOL Niveau 4 3 jaar Groningen

Wil jij niet zomaar een groenstylist worden, maar een echte vakexpert? Leer indrukwekkende technieken waarmee je de mooiste creaties maakt. Ontwikkel je eigen stijl waarmee jij je kunt onderscheiden. En ontdek hoe jij jezelf en je werk het beste kunt presenteren.

Hovenier | Medewerker

BOL BBL Niveau 2 2 jaar Groningen Meppel

Lekker buiten bezig zijn. Daar houd jij van! Een tuin, gazon of plantsoen aanleggen en onderhouden lijkt jou mooi om te doen.

Hovenier | Vakbekwaam medewerker

BOL BBL Niveau 3 3 jaar Groningen Meppel

Bomen verzorgen, tuinen aanleggen en pergola’s maken. Jij wilt leren hoe je groen aanlegt en onderhoudt. Maar ook het werk voorbereiden, de planning maken en collega’s aansturen zie jij wel zitten.

Natuur, Water en Recreatie | Medewerker

BOL BBL Niveau 2 2 jaar Groningen Meppel

Deze opleiding is voor de echte buitenmensen! Onderzoek doen in een natuurgebied, een vakantiepark onderhouden of een educatief programma in de buitenlucht organiseren. Zie jij jezelf dat wel doen?

Natuur, Water en Recreatie | Vakbekwaam medewerker

BOL BBL Niveau 3 3 jaar Groningen Meppel

Combineer praktisch werk met onderzoek. Je onderhoudt het groen, doet onderzoek in natuurgebieden, checkt de waterstand, werkt met machines of organiseert een educatief programma. Lekker buiten aan het werk!

Opzichter/uitvoerder Groene Ruimte

BOL BBL Niveau 4 3 jaar Groningen Meppel

Ben jij graag buiten in de natuur aan het werk, maar vind je het ook leuk om dingen te regelen en met anderen te overleggen? Als opzichter/uitvoerder groene ruimte doe je het allemaal. Je leest ontwerptekeningen, bereidt groenaanleg voor en stuurt medewerkers aan.