Header afbeelding van pagina Opleidingen

Opleidingen

Filter (1)
Er zijn 8 opleidingen gevonden

Paardensport en -houderij | Vakbekwaam medewerker

BOL Niveau 3 3 jaar Assen - Sunrise Stables Groningen

Werken met paarden, dat is jouw droom! Met deze opleiding kun je dit waarmaken. Je leert veel over paarden, maar leert ook hoe je paardrijlessen begeleidt en publieksactiviteiten met paarden organiseert.

Paardensport en -houderij | Bedrijfsleider

BOL Niveau 4 3 jaar Assen - Sunrise Stables Groningen

Leren over ondernemerschap, dat zie jij wel zitten! Jij wilt weten hoe het eraan toegaat in een bedrijf met paarden, want daar ligt jouw passie.

Paardensport en -houderij | Instructeur

BOL Niveau 4 4 jaar Assen - Sunrise Stables

Paardrijden is jouw grootste hobby. Jij wilt niet alleen voor paarden zorgen en zelf heel goed worden in paardrijden, maar je wilt ook anderen helpen om het beste uit zichzelf te halen tijdens wedstrijden.

Dierverzorging | Medewerker

BOL BBL Niveau 2 2 jaar Emmen Groningen Meppel

Van honden en paarden tot schapen en reptielen, jij vindt alle dieren interessant! Je leert bij deze opleiding hoe je verschillende dieren goed kunt verzorgen, welke voeding ze nodig hebben en waarom hygiëne belangrijk is. Echt iets voor jou?

Dierverzorging | Zelfstandig medewerker

BOL BBL Niveau 3 3 jaar Groningen Meppel Emmen

Werken met dieren, lijkt jou dat geweldig? Je leert niet alleen hoe je ze goed verzorgt, maar ook hoe ze zich gedragen en voortplanten, en wat ze eten. Eerste hulp verlenen aan dieren is straks aan jou toevertrouwd. Ook leer je hoe je met klanten omgaat, bijvoorbeeld als je iets wilt verkopen, advies wilt geven of als er een klacht is. Past dit precies bij jou?

Dierverzorging | Bedrijfsleider

BOL BBL Niveau 4 3 jaar Emmen Groningen Meppel

Run je eigen bedrijf in de dierenwereld! Je leert niet alleen alles over dieren, maar ook over het managen van een bedrijf. Hier komt leiding geven, offertes maken en administratie doen bijvoorbeeld bij kijken. Ga jij deze uitdaging aan?

Dierenartsassistent Paraveterinair

BOL Niveau 4 4 jaar Emmen Groningen Meppel

Als paraveterinair assisteer je de dierenarts. Je helpt bijvoorbeeld bij het maken van röntgenfoto's en echo's, neemt bloed af en brengt dieren onder narcose voor een operatie. Een mooi beroep!

Assistent Verkoop

BOL BBL Niveau 1 1 jaar Emmen Groningen Meppel

Als Assistent Verkoop zorg je ervoor dat een winkel er netjes uitziet, je vult producten aan en informeert klanten. Je helpt ook bij de verkoop van producten en bij de goederenontvangst en opslag.