Header afbeelding van pagina Opleidingen

Opleidingen

Filter (1)
Er zijn 6 opleidingen gevonden

Teelt | Medewerker

BOL BBL Niveau 2 2 jaar Emmen Groningen Meppel

Zorg jij straks dat iedereen genoeg eten op zijn bord heeft? Tijdens deze opleiding leer je hoe je bieten, aardappelen, graan, groente en nog veel meer gewassen teelt. Je verbouwt, verzorgt en oogst de gewassen met behulp van machines en werktuigen.

Teelt | Vakbekwaam medewerker

BOL BBL Niveau 3 3 jaar Groningen Emmen Meppel

Wil jij een belangrijke rol spelen in de productie van voedsel en andere essentiële producten? Tijdens deze opleiding leer je alles over het telen van verschillende gewassen en hoe je ervoor zorgt dat ze perfect van het land komen. Je leert ook planningen maken, samenwerken en machines bedienen.

Veehouderij | Medewerker

BOL BBL Niveau 2 2 jaar Emmen Groningen Meppel

Wil jij aan het werk op een veehouderij? Vroeg uit de veren, dieren voeren en controleren, stallen en hokken schoonmaken en landwerkzaamheden uitvoeren. Dat zie jij jezelf wel doen!

Veehouderij | Vakbekwaam medewerker

BOL BBL Niveau 3 3 jaar Emmen Groningen Meppel

Aan de slag op een veehouderij, dat is echt iets voor jou! Je neemt hier de dagelijkse werkzaamheden voor je rekening, zoals het voeren en verzorgen van de dieren en het schoonmaken van de stallen en hokken. Als de boer waar je later voor werkt een dagje weg gaat, dan kan hij de werkzaamheden met een gerust hart aan jou overlaten.

Veehouderij | Vakexpert

BOL BBL Niveau 4 3 jaar Emmen Groningen Meppel

Een veehouderij runnen, dat zie jij wel zitten! Je weet niet alleen welke dagelijkse werkzaamheden hierbij komen kijken, zoals het voeren en verzorgen van de dieren en het schoonmaken van de stallen en hokken. Maar je weet ook hoe je de administratie doet en hoe je een bedrijf kan runnen.

Teelt en groene technologie | Vakexpert

BOL BBL Niveau 4 3 jaar Emmen Groningen Meppel

Een team aansturen, dat zie jij wel zitten! Tijdens deze opleiding leer je alles over het telen van verschillende gewassen en hoe je er samen met jouw team voor zorgt dat ze perfect van het land komen. Jij weet straks hoe je een bedrijf goed laat draaien, omdat je oog hebt voor kwaliteit, innovaties en duurzaamheid.