Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters

Arrangeur

Arrangeur

Als arrangeur maak je bloemstukken voor bijzondere momenten. Zoals een huwelijk, een opening of een modeshow. Je verzorgt de aankleding met bloemen, planten en natuurlijke materialen. Dit kunnen hele grote bloemstukken zijn, maar ook kleine versieringen.

Wat doe je als Arrangeur?

Voordat je aan de slag gaat met het maken van de bloemversieringen heb je eerst een gesprek met de klant. Zodat je weet wat er precies van je verwacht wordt en wat de wensen van de klant zijn. Na het gesprek maak je een creatief ontwerp, bijvoorbeeld met een schets of door kleine voorbeelden te maken. Je hebt gevoel voor vormen, voor kleuren en weet welke materialen goed bij elkaar passen. Op deze manier weet jij de wensen van de klant om te zetten in een creatief en spannend ontwerp. Is de klant ook enthousiast? Dan kun je aan de slag met de daadwerkelijke uitvoering. Je koopt materialen in en bezoekt de locatie. Gaat het om een heel groot project? Wellicht moet je dan ook personeel inhuren.

Als arrangeur heb jij de touwtjes in handen en zorg je met je ontwerpen voor een perfecte aankleding. Je kan arrangeur worden met de opleidng Bloem, Groen & Styling van Terra MBO!