Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters

Meelopen

Dagje meelopen met een mbo-opleiding

Heb je nog geen keuze kunnen maken welke mbo-opleiding het wordt? Breng dan een bezoekje aan het mbo! Het is mogelijk om een dagje met een opleiding van Terra mee te lopen. Je kunt meedraaien in de huidige lessen en alles doen wat een mbo’er doet. Hierdoor kun je er achter komen welke mbo-opleiding het beste bij jou past. Je maakt alvast kennis met docenten en leert de school kennen. Ook zijn er studenten die jou rondleiden en al je vragen beantwoorden.

Waarom meelopen op het mbo?
Sommige opleidingen stellen een speciaal programma samen, bij andere loop je mee met een student. In ieder geval krijg je tijdens zo’n dagje proefstuderen een goede indruk van de opleiding en inzicht in het beroep waarvoor je gaat leren. Een dagje meelopen bevestigt of een opleiding echt bij je past.

Meelopen bij Terra Groningen 
Wil je een dagje meelopen met een opleiding van Terra Groningen? Via de website www.bezoekmbo.nl kun jij je gemakkelijk voor een meeloopdag aanmelden! 

Door de aangescherpte coronamaatregelen is het niet mogelijk om je aan te melden voor een meeloopactiviteit in week 48 en 50. 

Meelopen bij Terra Emmen en Meppel
Loop je liever een dagje mee bij een opleiding van Terra Emmen en Meppel? Kijk dan op de website terrambo.meelopenmbo.nl en kies de vestiging en opleiding die jij graag wilt bezoeken. Je vult vervolgens het contactformulier in om een individuele afspraak te plannen.