Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 22 maart 2019

Word Terra MBO Ambassadeur en win € 250,-

Afbeelding (boven)

 

De Terra MBO Ambassadeur ontvangt een beker en een cheque van € 250,- en gaat door naar de landelijke Ambassadeursverkiezing. Waardevolle ervaringen en bij de landelijke verkiezing maak je nog eens kans op een mooi geldbedrag!

Binnenkort komen we bij jou op de vestiging om de Ambassadeursverkiezing te promoten. Aanmelden kan nu ook al!

Klik hier om je aan te melden!

Aanmelden kan tot 12 mei. Lees van tevoren goed de aanmeldvoorwaarden en procedure door. Je vindt deze hier.

Nieuw: verkiezing leerbedrijf 
Wat is Terra MBO zonder de praktijk? Voor Terra MBO zijn leerbedrijven onmisbaar om ons onderwijs goed in te kunnen richten. Daarom roepen we de verkiezing Terra MBO Beste Leerbedrijf in het leven!

Zowel studenten als docenten van Terra MBO kunnen een leerbedrijf voordragen waarvan zij menen dat het bedrijf de titel 'Terra MBO Leerbedrijf 2019' verdient. Hét leerbedrijf dat zich op de een of andere manier onderscheidt en waar de student centraal staat.

Uit alle aanmeldingen bepaalt een deskundige jury per cluster een finalist. Tijdens de finale van Terra MBO Ambassadeur 2019 op 4 juni wordt uiteindelijk de winnaar Terra MBO Leerbedrijf 2019 bekend gemaakt.

Binnenkort komen we bij jou op de vestiging om de verkiezing Terra MBO Leerbedrijf te promoten. Aanmelden kan nu ook al!

Klik hier om een leerbedrijf aan te melden!

Aanmelden van een leerbedrijf kan tot 12 mei. Lees van tevoren goed de aanmeldvoorwaarden en procedure door. Je vindt deze hier.

Deel dit op