Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 5 maart 2021

Virtueel bezoek Techniekbeurs

Afbeelding (boven)

​Oriënteren op beroepen en opleidingen is momenteel niet zo gemakkelijk voor leerlingen. Voor de scholieren die interesse hebben in techniek is er binnenkort een heel leuk online evenement: een virtueel bezoek aan een beurs die bol staat van mooie machines en materieel: de AgroTechniek Holland 2021 beurs.

De ATH beurs is normaal gesproken een hele grote en indrukwekkende beurs waar de mooiste en nieuwste machines worden gepresenteerd. De organisatie heeft het evenement omgezet in een online event voor leveranciers, klanten maar ook de scholieren zijn niet vergeten!

Je kunt je klas (of een groepje) voor 10 of 11 maart aanmelden voor dit unieke online event. Meer informatie vind je in de flyer. Er is een virtuele beursstand vol voorlichtingsmateriaal, filmpjes en informatie. Uniek is dat het een live event is en dat je op 10 & 11 maart via Teams met de hele klas (of een groepje) in kunt loggen en dat je live kunt praten met professionals uit het veld of een kijkje kunt nemen in de werkplaats vol mobiele werktuigen.

In de werkplaats kun je kennismaken met levensechte 3D modellen van trekkers en graafmachines in Augmented Reality – die je met je mobiel direct kunt bekijken!

Er is een interactief gedeelte waar je je technische kennis kunt testen en zien hoe je scoort tegen andere klassen uit het hele land en een mooie prijs winnen.

In de beursstand zijn daarnaast ook mbo studenten en docenten aanwezig zodat je ook vragen kunt stellen over alles wat jou bezig houdt bij de keuze van een vervolgopleiding in het mbo. Geïnteresseerd in een live standbezoek? Overleg met je mentor. Hij/zij kan mailen voor een slottijd naar Wim Overeem: overeem@fedecom.nl.

Wij (samenwerkende mbo’s verenigd in Tim: https://techinmotion.nl) denken je hiermee echt iets te bieden waardoor je een beter beeld van een vervolgopleiding of beroep kunt krijgen. We zijn er heel enthousiast over, wij hopen jij ook!

Deel dit op