Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 28 mei 2015

Vakdag Dier & Paraveterinair bij Terra in Groningen

Afbeelding (boven)

Dit jaar wordt de Vakdag Dier & Paraveterinair voor de tweede keer georganiseerd. Aangezien veel vakdagen en bijscholingen in deze sector plaatsvinden in het midden en zuiden van het land, bleek er behoefte om een dergelijke vakdag ook in het noorden op te zetten. In 2014 georganiseerd als leerlingen-reünie, bleek dit een succesvol concept. Vandaar dat is besloten dit jaar de doelgroep uit te breiden naar vakmensen, (oud)leerlingen en hobbyisten.

De vakdag wordt georganiseerd door leerlingen Dierverzorging van Terra MBO, als onderdeel van hun examen. “Een hele organisatie, waarbij we aan veel dingen moeten denken,” aldus Kim, één van de leerling managers. De leerlingen vonden het best spannend om contacten te leggen met de bedrijven. “Maar gelukkig reageerden veel bedrijven erg enthousiast,” vertelt Claudia, leerling dierverzorging. De leerlingen hebben de contacten gelegd met bedrijven en geregeld dat er meer dan 15 verschillende lezingen en demonstraties worden gegeven gedurende de dag. Daarnaast zijn veel bedrijven vertegenwoordigd op de beursvloer, waar zij hun producten en diensten tonen.

Voor meer informatie en een volledig overzicht van de lezingen, demonstraties en deelnemende bedrijven, kunt u terecht op www.vakdagdier.nl

Deel dit op