Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 12 februari 2015

Unieke samenwerking Defensie en Terra Meppel

Deze samenwerking is uniek. Mbo-leerlingen op niveau 2, 3 en 4 kunnen zich via de opleiding van Terra laten bekwamen in functies in het loonwerk, infra, grondverzet, cultuurtechniek en nu dus ook bij genie. Tijdens de opleiding Groen, Grond & Infra kan een stage worden gelopen bij Defensie. Terra heeft de smaak te pakken. In het afgelopen jaar werd al een week doorgebracht bij Defensie. Leerlingen waren dolenthousiast.

De werkgelegenheidskansen voor leerlingen van de opleiding Groen, Grond & Infra nemen hierdoor toe. De opleiding krijgt er een nieuwe dimensie bij en wordt voor veel jongeren interessanter. In de toekomst zal de samenwerking nog meer worden uitgebreid. Leerlingen die nog twijfelen over welke opleiding ze na het vmbo zullen kiezen, vinden in deze opleiding brede mogelijkheden. Voor jongeren is dit dé mogelijkheid om zich voor te bereiden op een latere carrière bij het leger.

De open dagen zijn op donderdag 29 januari van 19.00 – 21.00 uur en vrijdag 30 januari van 15.00 – 21.00 uur aan de werkhorst 56 in Meppel.

Deel dit op