Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 19 november 2019

Terra trots op ambassadeur Jolein Grootjans

Afbeelding (boven)

Meerdere keren is zij naar het midden van het land gereisd om onder andere het mbo jaar te openen, opdrachten uit te voeren, op de foto te gaan en zich voor te bereiden op de landelijke finale. Jolein bleef te alle tijden zich zelf, wat haar kracht is! Jolein heeft een mooie prestatie neergezet en zag er tijdens het ambassadeursgala prachtig uit! 

Dit zijn de winnaars van de landelijke finale
In de daverende finale op het podium van Theater Orpheus in Apeldoorn heeft TV-presentator Jan Versteegh de vijf nieuwe winnaars in het mbo bekendgemaakt. Onder het toeziend oog van honderden collega's, vrienden en familieleden zijn de awards tijdens het Ambassadeursgala uitgereikt. 

De winnaars:

 • Landelijke Ambassadeur mbo 2019: Hendrik de Kok (ROC Tilburg)
  Uit de 42 ambassadeurs werden Brandon Brom, Hendrik de Kok en Jente Kallenkoot gekozen als groepswinnaars (Noord, Midden en Zuid) en zij mochten een pitch van één minuut houden op het podium. Na overleg van de jury volgde de uitslag: de nieuwe Landelijke Ambassadeur mbo 2019 is Hendrik de Kok van ROC Tilburg! Ook de andere ambassadeurs hebben een mooie prestatie neergezet.
 • Beste Leerbedrijf: JC-Electronics uit Leek
  Het bedrijf dat zich in 2019 het beste heeft ingezet voor het opleiden van mbo-studenten in de beroepspraktijk.
 • Beste Praktijkopleider: Alexander van der Doorn (Kennemer Duin Camping Bakkum)
  De praktijkopleider die in 2019 als beste studenten wist te begeleiden bij het invullen van hun stage of leerbaan.
   
 • WorldSkills Netherlands Berg Award: Jasper Olthuis (Deltion College)
  Deze prijs is voor de student die zich buitengewoon heeft ingespannen in aanloop naar en tijdens de WorldSkills Kazan, Rusland. De wereldkampioenschappen voor beroepen!
   
 • Beste Onderwijsteam van het jaar: ROC Nijmegen, team opleiding Apothekersassistent
  Een onderwijsteam dat in 2019 een bijzondere prestatie heeft verricht, een innovatieve oplossing heeft bedacht of een bijzonder initiatief heeft ontwikkeld.
Deel dit op