Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 29 maart 2017

Terra studenten presteren uitstekend tijdens de nationale beroepen wedstrijden in Amsterdam

Afbeelding (boven)

Gerjanne Muis werd tweede en Naomi Moes werd vierde. Beide studenten volgen de opleiding Bloem & Styling bij het MBO in Meppel.

In totaal lieten 315 mbo'ers hun beste kant zien tijdens de nationale wedstrijden in de RAI in Amsterdam. Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers waarbij studenten de kans krijgen om hun talenten te laten zien in tientallen vakrichtingen, zoals verpleegkunde, lassen, grafisch vormgeven, bloembinden en een breed scala aan technische beroepen. De nationale wedstrijden starten met voorrondes op de eigen school. De winnaar(s) van de voorrondes mogen deelnemen aan de kwalificatiewedstrijden, waarbij zij strijden tegen studenten van andere mbo instellingen. De winnaars van de kwalificatiewedstrijden gaan door naar de nationale finale. Deze finales vonden dit jaar dus plaats van in de RAI in Amsterdam.

Van Terra MBO Meppel werd Gerjanne Muis tweede en Naomi Moes vierde op het vakgebied van bloembinder. Mooie resultaten waar de leerlingen hard voor gewerkt hebben!

Media/Afbeeldingen/Albums/Skills/gerjanne en naomi.jpg
Deel dit op