Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 8 maart 2019

Terra MBO Ambassadeursverkiezing 2019!

Afbeelding (boven)

Ben jij de volgende Terra MBO Ambassadeur?

Kenneth Vos, Tessa Mulder… voorgaande jaren werden zij verkozen tot Terra MBO Ambassadeur. Dit leverde hen, naast erkenning, hele waardevolle ervaringen op. Ze gingen ook door naar de landelijke finale dat ieder jaar georganiseerd wordt door de MBO Raad. Zo'n 40% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft ooit een mbo-diploma gehaald. Ruime 530.000 studenten worden opgeleid naar een van de zevenhonderd vakken en beroepen in allerlei sectoren. Met de ambassadeursverkiezing maken mbo-studenten en docenten duidelijk hoe leuk én belangrijk het mbo is.

Ben jij een echte Terra MBO Ambassadeur? Iemand die aan kan tonen dat je door het mbo mooie stappen maakt en goed laat zien wat de meerwaarde is van het mbo? Of is een klasgenoot volgens jou echt een echte mbo Ambassadeur die uitdraagt trots te zijn op het volgen van een mbo-opleiding bij Terra MBO? Meld jezelf of je klasgenoot dan aan voor de Terra MBO Ambassadeurverkiezing 2019!

Je kunt je vanaf vandaag aanmelden tot 12 mei. Lees van tevoren goed de aanmeldvoorwaarden en procedure door. Je kunt je via de portal aanmelden. Daar vind je ook de aanmeldvoorwaarden en procedure.

Nieuw: verkiezing leerbedrijf

Wat is Terra MBO zonder de praktijk? Voor Terra MBO zijn leerbedrijven onmisbaar om ons onderwijs goed in te kunnen richten. Daarom roepen we de verkiezing Terra MBO Beste Leerbedrijf in het leven! Zowel studenten als docenten van Terra MBO kunnen een leerbedrijf voordragen waarvan zij menen dat het bedrijf de titel ‘Terra MBO Leerbedrijf 2019’ verdient. Hét leerbedrijf dat zich op de een of andere manier onderscheidt en waar de student centraal staat.

Uit alle aanmeldingen bepaalt een deskundige jury per cluster een finalist. Tijdens de finale van Terra MBO Ambassadeur 2019 op 4 juni wordt uiteindelijk de winnaar Terra MBO Leerbedrijf 2019 bekend gemaakt.

Je kunt vanaf vandaag tot 12 mei een leerbedrijf aanmelden. Lees van tevoren goed de aanmeldvoorwaarden en procedure door. Je kunt het leerbedrijf via de portal aanmelden. Daar vind je ook de aanmeldvoorwaarden en procedure.

Deel dit op