Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 23 april 2021

Terra genomineerd voor onderwijsteam van het jaar 2021

Afbeelding (boven)

Voor de tweede maal wordt de prijs voor het Onderwijsteam van het jaar georganiseerd en is een initiatief van de Algemene onderwijsbond (AOB) en Beroepsvereniging Opleiders MBO (BVMBO). De prijs is bedoeld voor een team dat een bijzondere prestatie heeft geleverd. Het kan bijvoorbeeld gaan om een team dat een innovatieve oplossing voor een knellend probleem heeft gevonden of dat erin geslaagd is de kwaliteit van het onderwijs sterk te verbeteren. Het kan gaan om alle gebieden die in het mbo van belang zijn, of het nu gaat om de samenwerking met het bedrijfsleven, examinering, keuzedelen of loopbaanbegeleiding.

De genomineerden zullen op 21 april, via een digitale live stream, pitchen voor de vakjury. Op basis van deze pitch zal de vakjury dan uiteindelijk hun keuze maken voor het Onderwijsteam van het jaar 2021. Tijdens het ambassadeursgala op 17 mei 2021 wordt de winnaar bekend gemaakt (https://www.ditismbo.nl/kalender/ambassadeursgala). De winnaar mag zich dan een jaar lang Onderwijsteam van het jaar 2021 noemen. 

Team SuikerTerrein
Op het SuikerTerrein hebben verschillende opleidingen van Terra projecten op basis van cross-overs met bedrijven, overheden, instellingen, start-ups, kunstenaars en mbo- en hbo-opleidingen. We werken daar samen aan duurzame en innovatieve projecten in de buitenlucht. Hier verdiepen en verbreden wij het vakmanschap door (ver)bouwen met oude en nieuwe ambachten. Een voorbeeld van een project op het SuikerTerrein is onze duurzame samenwerking met kunstenaar Claudy Jongstra. ​Onderstaande medewerkers zitten namens Terra in het team SuikerTerrein.​

Deel dit op