Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 14 november 2019

Terra aanwezig op Drentse landbouwcongres

Afbeelding (boven)

Terra was prominent aanwezig op dit eerste landbouwcongres. Vanuit Terra stellen wij de samenwerking met de overheid en het bedrijfsleven op prijs en dit gesprek wordt van beide kanten zeer gewaardeerd. De docenten voeren deze gesprekken via congressen, beurzen en andere netwerkbijeenkomsten om kennis te delen en te communiceren met onze partners in de maatschappij.

Onze studenten hebben hier actief een bijdrage aan geleverd. De bloemstukken voor de stand hebben studenten Bloem verzorgd. De standbemanning bestond o.a. uit studenten van Stichting TOP om de bezoekers te woord te staan tussen de workshops door. Ook tijdens de workshop van Giske Warringa waren onze studenten actief betrokken. De studenten zijn dit schooljaar gestart met een project over krachtvoer telen in de regio in opdracht van Giske en dit was een mooie aftrap.

De studenten werden zelfs in het eindwoord speciaal genoemd door Eline Vedder, de dagvoorzitter. Bovendien komt Terra uitgebreid naar voren op de Facebook pagina van Henk Jumelet!

Deel dit op