Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 11 maart 2022

Open dagen 11 en 12 maart

Afbeelding (boven)

Op 11 en 12 maart 2022 zet Terra MBO de deuren fysiek open zodat jij langs kunt komen! Bekijk de school, ontmoet studenten en praat met docenten. Jij bent samen met één ouder/verzorger van harte welkom op onze locaties!

MELD JE AAN

Kom langs op zaterdag 12 maart tussen 10.00 en 14.00 uur op de locatie in Groningen. We werken op aanmelding. Aanmelden is nu helaas niet meer mogelijk. Komt u toch naar de locatie? Wellicht is er nog ruimte om aan te sluiten bij bestaande voorlichtingen.

OPEN VOLGENS DE RIVM-RICHTLIJNEN
Natuurlijk werken wij volgens de RIVM-richtlijnen. Samen zorgen we voor een veilige setting. Houd je dus aan de basisregels tijdens je bezoek. 1,5 meter afstand houden is niet verplicht maar nog steeds een veilige afstand.

HULP NODIG?
Heb je vragen of hulp nodig bij het aanmelden voor een bezoekje aan één van onze vestigingen? Wij staan voor je klaar! Neem contact met ons op via voorlichting@terra.nl. Wij helpen je graag!

BEREIKBAARHEID LOCATIE GRONINGEN 
Vanaf 11 februari is het Julianaplein in Groningen op de schop en worden verschillende rijrichtingen afgesloten. Vanaf vrijdag 28 januari kan verkeer niet meer van de westelijke ringweg via het Vrijheidsplein naar de zuidelijke ringweg rijden richting Julianaplein! Kom daarom zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer naar Terra MBO Groningen. Kijk hier voor meer informatie.

Deel dit op