Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 13 december 2019

Nieuwe opleiding bij Terra Winschoten: Vakbekwaam hovenier niveau 3!

Afbeelding (boven)

Iets voor jou?
Je leert tijdens deze driejarige mbo-opleiding veel over de aanleg en het onderhoud van tuinen, parken en andere groenvoorzieningen. Je leert ook over de natuur en de verschillende bodemsoorten en het beheer daarvan. Daarnaast ontdek je welk gereedschap je wanneer gebruikt. Je zult veel samenwerken met collega’s, als Vakbekwaam hovenier leer je dan hoe je collega’s aanstuurt. En omdat je voor klanten werkt, leer je adviezen geven.

Als Vakbekwaam hovenier aan de slag
Als Vakbekwaam hovenier zorg je voor de aanleg en het onderhoud van tuinen en parken. Dit kunnen privétuinen zijn maar ook tuinen van instellingen en stadsgroen. Je begeleidt collega’s en houdt de planning goed in de gaten. Je onderhoudt contact met de klant en weet zijn wensen te vertalen naar goede, functionele ontwerpen. 

Regioleren
Natuurlijk leer je ook in de praktijk, dit noemen we Regioleren. Hierbij werk je aan echte opdrachten vanuit het bedrijfsleven of overheden uit de regio.Dit is niet alleen super leerzaam, maar ook nog eens heel leuk!

Wist je dat er een tekort aan hoveniers is op de arbeidsmarkt? Grote kans dat jij na je opleiding gelijk aan de slag kunt! 

Klik hier voor meer informatie over de opleiding. 

De opleiding kan alleen bij voldoende aanmeldingen starten. Vraag bij Terra Winschoten naar de mogelijkheden.  

Deel dit op