Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 8 maart 2021

Livestream Beroepenwedstrijd Groene Ruimte

Afbeelding (boven)

Op vrijdag 12 maart 2021 zal onze MBO-locatie in Meppel het strijdtoneel zijn van de 'Beroepenwedstrijd Groene Ruimte'. Niveau 3-4 studenten van de vestigingen Meppel, Eelde en Groningen zullen, aan de hand van een ontwerp, een tuin aanleggen waarin zowel dode materialen (hout en verharding) als ook levende materialen (beplanting, gazon) worden verwerkt.

Programma
De start is 's morgens om 8.00 uur. De deelnemers zullen dan voor het eerst kennis nemen van het ontwerp. Behalve het ontwerp wordt hen ook een 'matenplan' overhandigd. Uiteraard zal een overzicht van de eerder genoemde dode- en levende materialen niet ontbreken. Tijdens de aanlegwedstrijd zullen de vakdocenten/coaches van de studenten op de achtergrond aanwezig zijn. Zij bemoeien zich niet met de uitvoering.

Een deskundige jury zal de studenten beoordelen. Daarbij wordt onder andere gekeken of de maatvoering klopt met de gegevens uit het ontwerp. Verder staan een correcte verwerking van de materialen, een ergonomische werkhouding en de mate van veilig werken, centraal tijdens de beoordeling.

De dag zal rond zes uur worden afgesloten met een prijsuitreiking gevolgd door een warme maaltijd.

Livestream
Neem een kijkje! Benieuwd hoe de studenten aan de slag gaan, wat het resultaat is ​en wie er met de winst van door gaat? De wedstrijd is de hele dag te volgen via een livestream. Via deze link kom je bij de livestream (sla deze link alvast op, start om 8.00 uur) De organiserende coaches wensen de deelnemers alvast heel veel succes tijdens de wedstrijd.

Deel dit op