Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 19 maart 2015

Jonge talenten betreden catwalk in De Tamboer

Afbeelding (boven)

De jongeren organiseren alles zelf. Van kledingontwerpen en decorbouw tot kaartverkoop en het verzorgen van de make-up. En natuurlijk het showen van de kleding. Het thema is ‘Vintage’ en biedt alle mogelijkheden voor een flitsende show.

Het unieke van de show is dat er studenten en scholieren van verschillende opleidingen en scholen samenwerken, iedereen kan zijn eigen expertise laten zien. Zo verzorgen de leerlingen van Terra de aankleding van podium en catwalk en de bloemstukken. Het Alfa-college en Roelof van Echten College zijn verantwoordelijk voor de kleding en het verloop van de avond. Naast kleding ontworpen door studenten laten de mannequins ook de nieuwste collecties van diverse Hoogeveense en regionale bedrijven op de catwalk zien. De bezoekers krijgen deze avond een compleet beeld van de laatste modetrends.

Iedereen is van harte welkom bij dit Hoogeveense Mode-evenement. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Alfa shop in het Alfa-college (Voltastraat 33), locatie Griendtsveenweg van het Roelof van Echten College en bij de deelnemende winkels.

Media/Afbeeldingen/Nieuws/2014-2015/Modeshow Tamboer Hoogeveen.jpg
Deel dit op