Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 4 december 2014

Geslaagd AOC Terra concours

Dit jaar werd er alleen dressuur gereden in tegenstelling tot de voorgaande jaren. Het bedrijf in Steenwijk is overgenomen en het buitenterrein word compleet aangepakt. Tot een dag voor de wedstrijd was het buitenterrein, waar de tweede proef verreden zou worden, nog niet klaar. Ondanks alle tegenslagen lag het terrein er op tijd netjes bij en kon er fijn gereden worden. De weergoden waren ons dit jaar goed gezind, het weer was prachtig. Wat hebben we veel geluk gehad in tegenstelling tot de voorgaande jaren. Hierdoor zat de stemming er goed in en werden er mooie proeven verreden.

De absolute topper van de dag was springruiter Rommie Stegeman die met haar paarden Bosstar en Excalibur vier prijzen in de wacht heeft gesleept! Als klap op de vuurpijl was ze ook nog de beste combinatie van de dag in de klassen B en L1 met haar paard Bosstar. Zij heeft hiervoor de mooie statiedeken ontvangen.

Wij zien terug op een geslaagde dag en zien volgend jaar graag iedereen weer terug, met goede hoop dat dan er ook weer gesprongen kan worden!

Eline Woudstra
Leerling opleiding Paardensport AOC Terra Meppel

Deel dit op