Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 1 november 2018

Europese erkenning gebiedscoöperatie Westerkwartier

Afbeelding (boven)

Deze ondersteunt de regionale ontwikkeling en innovatie in het Westerkwartier door kennisuitwisseling. De kenniswerkplaats verbindt studenten, docenten en experts met onderzoeksvragen vanuit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Startpunt bij de activiteiten van de kenniswerkplaats zijn altijd in de praktijk levende kennisvragen.

Uitblinker
Westerkwartier is geselecteerd omdat dit project uitblonk in innovatie, overdraagbaarheid, duurzaamheid, impact op de regio en omdat er meerdere stakeholders bij betrokken zijn. Het belangrijkste doel van de Gebiedscoöperatie is behoud en ontwikkeling van het Westerkwartier. Daarvoor stimuleert, ontwikkelt en realiseert de Gebiedscoöperatie groene economische activiteiten die in het voordeel zijn van het Westerkwartier in zijn geheel en van de leden in het bijzonder.

Eurada
Eurada is een netwerk van 80 deelnemers in 23 landen, die zich bezig houden met economische ontwikkeling. De ‘best practises’ zijn geselecteerd om andere regio’s te inspireren en te leren van de ervaringen.

Deel dit op