Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 8 december 2014

Dierendag: ook de dag van de griezels!

Afbeelding (boven)

De studenten zullen een aantal reptielenshows houden. Ook zijn er de hele dag diverse reptielen te bewonderen in de daarvoor ingerichte stand. De studenten van Stichting L.I.F.E. volgen een mbo-opleiding bij AOC Terra in Meppel.

Dierendag wordt meestal geassocieerd met je huisdier een extra snoepje geven en extra lief doen. De honden, katten en konijnen krijgen al veel extra aandacht, maar er is ook een vergeten groep. De meeste mensen denken bij dieren niet meteen aan reptielen, hoewel deze dieren ook heel leuk kunnen zijn. Daarom staan wij op de open dag van GLAS. Hier kunt u kennismaken met diverse soorten slangen, hagedissen en hele mooie schildpadden.

Om 13.30 en om 16.30 uur zal er een reptielenshow gegeven worden met aansluitend een moment om contact met de dieren te hebben en een leuke foto te maken. Bij de stand zullen de reptielen te zien zijn, evenals hun voedseldieren en studenten die graag over de dieren vertellen. De open dag begint om 11.00 tot 17.00 en vindt plaats op het terrein van GLAS Diergeneeskunde BV, Ten Darperweg 3 in Diever. Hier zullen naast Stichting L.I.F.E. ook diverse andere activiteiten te zien en te doen zijn. Zoals pakwerk, een frettenshow, een papagaaienshow en meer. Voor meer informatie over de open dag kun je terecht op de website van GLAS Diergeneeskunde: www.glasdiergeneeskunde.nl/

Voor meer informatie over stichting L.I.F.E. kun je kijken op www.stichtinglife.nl/

Deel dit op