Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 14 november 2019

‘Besef’ het gaat over jouw stad verkiezingsdebat

Afbeelding (boven)

Groningen is de jongste stad van Nederland. In totaal studeren er meer dan 60.000 studenten in Groningen. Tijdens de verkiezingen laat een groot deel van deze jonge doelgroep zijn stem niet horen. Dit is jammer, want als jong en studerend Groningen representeren we een groot deel van de inwoners van de stad. Dat betekent dat wij een enorme invloed kunnen uitoefenen op het lokale beleid en regelgeving. Om die reden organiseert Spot: Groningen op dinsdag 20 november het ‘Besef’ het gaat over jouw stad verkiezingsdebat. Voor jou dus ;)

Het programma voor deze avond bestaat uit een debat (actuele thema's gericht op de stad Groningen) onder begeleiding van Nathan de Vries. Afgewisseld met spraakmakende video's, muziek en stellingen waarop het publiek kan reageren. Vanaf middernacht is er de gelegenheid om te stemmen. Hiervoor wordt een speciaal stembureau ingericht. Vergeet je stembiljet en ID dus niet.

Wordt Groningen de jongst stemmende stad van Nederland? Dat bepaal jij! Besef, het gaat over jouw stad. Geef je stem!

De organisator van de deze avond is Spot: Groningen. Deze avond wordt mogelijk gemaakt door: Hanzehogeschool, RUG, Alfa College, Noorderpoort, MBO Terra en de Gemeente Groningen.

Media/Afbeeldingen/Nieuws/2018-2019/Persbericht 'Besef' het gaat over jouw stad verkiezingsdebat 5 november.jpg
Deel dit op