Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 20 maart 2020

Aanmelden voor 1 mei 2020

Afbeelding (boven)

Aanmelden 

Aanmelden voor een opleiding bij Terra MBO kan digitaal via de website. Zodra de volledige ingevulde aanmelding binnen is bij de school krijg je een ontvangstbevestiging en een vragenlijst ‘Informatie toeleverende school’. Vraag de mentor of decaan van je huidige school om dit formulier in te vullen en stuur het vervolgens naar de Terra mbo-vestiging waar je volgend jaar wil gaan studeren. 

Kennismaking 

Zodra de school alle gegevens heeft ontvangen, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek (intakegesprek). In dit gesprek wordt samen met jou gekeken of de gekozen opleiding bij je past. Er wordt aandacht besteed aan persoonlijkheid, persoonlijke omstandigheden, motivatie en verwachtingen. Na dit gesprek zal de school een advies uitbrengen. Als het advies positief is, wordt de aanmelding definitief gemaakt en kan je in september starten met je mbo-opleiding. Door de corona maatregelen vinden de komende periode de kennismakingsgesprekken (intakegesprekken) digitaal of telefonisch plaats. 

 
Studieadvies nodig? 

Heb je nog geen keuze kunnen maken voor een opleiding? Of heb je nog vragen? Onze decanen geven je graag advies. Je kunt via de e-mail contact met hen opnemen. Op onze website vind je natuurlijk ook veel informatie over de opleidingen én ervaringen van onze studenten. 

Meer informatie per locatie 

Wil je meer informatie over de mbo-locatie van Terra bij jou in de buurt? Klik dan op de vestiging van jouw keuze. Op de verschillende vestigingspagina’s zie je welke opleidingen worden aangeboden en kun je een virtueel bezoekje brengen aan de school van jouw keuze. Hier vind je ook de contactgegevens per vestiging. 

Deel dit op