Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters

Voorlichting

Afbeelding (boven)

Groen is de kleur van de toekomst! Je hebt er vast al veel over gehoord of gelezen; we staan met z’n allen voor een grote uitdaging. De wereldbevolking groeit en we hebben steeds meer voedsel, grondstoffen en energie nodig. Dat zorgt voor toenemende milieuproblemen, klimaatveranderingen en een teruglopende biodiversiteit. Help jij mee om de wereld groener te maken? Bij Terra MBO leer je een super mooi vak, maar sta je ook midden in alle nieuwe ontwikkelingen. En je leert ze gelijk toe te passen in de praktijk. Met een groene opleiding help je de wereld van morgen een stukje beter te maken. Hoe gaaf is dat?

Online Studiekeuze-event 13 t/m 17 december

Ga jij volgend jaar een mbo-opleiding volgen maar weet je nog niet precies welke opleiding bij je past? Tijdens het Online Studiekeuze-event van 13 t/m 17 december kun jij een persoonlijk gesprek voeren met een vakdocent van een opleiding. Gewoon vanuit huis, wel zo gemakkelijk! 

Stel gerust al je vragen over stage, vakken, begeleiding of kans op werk. Het gesprek zal plaatsvinden via Microsoft Teams. Natuurlijk mogen je ouders/verzorgers ook aanschuiven! 

Plan hieronder je persoonlijk gesprek! 

Persoonlijk gesprek inplannen voor Groene ruimte (Natuur, Water & Recreatie, Hovenier, Groen & Cultuurtechniek, Opzichter/uitvoerder Groene ruimte) 

Persoonlijk gesprek inplannen voor Agro & Techniek (Loonwerk, Teelt, Veehouderij) 

Persoonlijk gesprek inplannen voor Dierverzorging 

Persoonlijk gesprek inplannen voor Paraveterinair 

Persoonlijk gesprek inplannen voor Bloem, Groen & Styling (Groenstylist) 

Persoonlijk gesprek inplannen voor Voeding & Voorlichting (Food, Life & Innovation) 

Persoonlijk gesprek inplannen voor Hippische opleidingen

Persoonlijk gesprek inplannen voor de Entreeopleidingen 

Vragen? Mail naar voorlichting@terra.nl. 

Open Dagen

Kom naar onze open dagen en ontdek de school, proef de sfeer en ga in gesprek met docenten en studenten. Kom er achter of groen iets iets voor jou! 

TERRA EMMEN MBO
Vrijdag 28 januari 2022 van 16:00 - 20:30 uur

TERRA GRONINGEN MBO
Vrijdag 28 januari 2022 van 16:00 - 20:30 uur
Zaterdag 29 januari 2022 van 10:00 - 14:00 uur

TERRA MEPPEL MBO
Vrijdag 28 januari 2022 van 16:00 - 20:30 uur

Hippische Opleidingen - Sunrise Stables Assen Baggelhuizen 2 Assen
Zaterdag 5 februari 2022 van 12:00 - 15:00 uur

Aanmelden voor de open dagen is verplicht, de inschrijving opent half december. Het kan zijn dat we door corona de open dagen anders moeten organisatie. Houd hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten.

Kom je naar Groningen? Check de bereikbaarheid en ga op tijd weg. De actuele werkzaamheden van en naar de stad vind je op groningenbereikbaar.nl. 


/terrambo/Media/Afbeeldingen/2021 opleidingen/Food-28juni-FOOD-0864.jpg