Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters

Hallo MBO

Afbeelding (boven)

Je laatste jaar op het voortgezet onderwijs...

Ga jij volgend schooljaar een mbo-opleiding volgen en wil je meer informatie over de mbo-opleidingen? De vijf noordelijke mbo-scholen helpen je graag een handje bij het maken van jouw keuze. Van 2 tot en met 6 november 2020 worden er verschillende studiekeuze events georganiseerd. Iedere school organiseert dit op zijn eigen manier. 

Hallo MBO Studiekeuze-event

Vanwege het coronavirus zijn we genoodzaakt de reeds geplande studiekeuze-evenementen anders te organiseren dan we gewend waren. De mbo-scholen, Alfa-college, Drenthe College, Noorderpoort, ROC Menso Alting en Terra MBO, hebben besproken hoe we de voorlichtingsactiviteiten vorm kunnen geven in deze coronaperiode waarin we te maken hebben met beperkingen. Wij gaan daarom onze meeloopdagen en open dagen op meerdere dagen en in aangepaste vorm aanbieden. Hiervoor hebben we 3 vaste weken afgesproken: 

Week 45: 2 - 6 november 2020
Week 50: 7 - 11 december 2020
Week 4: 25 - 29 januari 2021

Om te voldoen aan de veiligheidseisen moeten we de bezoekersstroom reguleren en daarom gaan we werken met een tijdsslot per bezoek per opleiding of cluster. Vooraf aanmelden is om die reden noodzakelijk. Vanwege de beperkingen mag elke leerling per bezoek één ouder en/of verzorger meenemen. Aanmelden voor meer scholen en opleidingen is uiteraard mogelijk! Ieder mbo organiseert het studiekeuze evenement in dezelfde week, maar op zijn eigen manier. Check hiervoor de websites van de scholen. We hopen vanaf februari 2021 meeloopdagen te organiseren. Houd de website in de gaten! We zien je op één van de mbo-scholen!