Geplaatst |

Groen. Iets voor jou?

Terra biedt modern groen onderwijs dat inspeelt op trends als design, innovatie, (water)technologie, duurzame energie, de groene economie en onze veranderende leefomgeving. Het is middelbaar beroepsonderwijs voor de wereld van morgen.

Met goede vakopleidingen voor iedereen met een groen hart. Waar je mee kunt bouwen aan een duurzame, innovatieve en creatieve groene toekomst. Door ons brede palet aan opleidingen kun je je talent ontdekken maar er ook iets mee dóen. Niet alleen voor jezelf, maar voor de wereld om je heen. Waar het straks draait om onze bio-based economy, innovatietechnologie en duurzame oplossingen. Vakmensen met verstand van ons land, onze natuur en alles wat daar leeft. Je leert het hier allemaal. En als je dan ook nog eens doet waar je goed in bent ligt de wereld aan je voeten.

Terra MBO biedt mbo-opleidingen aan op het gebied van recreatie & groen, dier & welzijn, voeding & gezondheid, plant & teelt, groen & handel en groen & techniek. Terra MBO heeft vestigingen in Assen (entree- en niveau 2 opleidingen), Emmen, Groningen, Meppel en Winschoten. 

Deel dit op

Gerelateerd nieuws