BPV Gids

Dé Terragids voor de Beroepspraktijkvorming 

Beroepspraktijkvorming 
Dit is de bpv-gids voor Terra. In deze bpv-gids van Terra mbo staan alle officiële afspraken voor de beroepspraktijkvorming (afgekort bpv) die gelden voor heel Terra. Deze gids is gemaakt voor jou als student en is ook online beschikbaar voor praktijkopleiders, voor ouders en voor docenten van Terra.  

Plus :

Een bpv-bundel voor jouw eigen opleiding 
Naast de bpv gids voor Terra online die je nu leest, krijg je een losbladige bpv-bundel met daarin namen van bpv-begeleiders op jouw vestiging en je bpv-rooster. In deze bundel (uitleg bundel) staat ook een belangrijk bpv-formulier ‘Voortgang per werkproces’ en een bijpassende methode hoe je kunt werken aan een bpv-opdracht. Een bpv-opdracht krijg je van je praktijkopleider of van school. Je bewaart in deze bpv-bundel je bewijzen richting je proeve.  


Inhoud van de online bpv-gids voor Terra


In "Wat is beroepspraktijkvorming" staat in grote lijnen het doel van de beroepspraktijkvorming uitgelegd. De andere hoofdstukken behandelen de Voorbereiding, Begeleiding, Beoordeling en Evaluatie. In "Regelingen" staan regelingen en verzekeringen. Een uitleg van begrippen vind je in "Begrippen". De bpv-formulieren zitten al in je bpv-bundel en staan ook in "Formulieren".

We wensen je veel succes en plezier toe tijdens je beroepspraktijkvorming! 

Terra MBO

Download dit hoofdstuk als PDF