Onderwijsbeurs Zwolle

Daarnaast word je geïnformeerd over studeren in het buitenland en er is een universiteitenprogramma waar verschillende universiteiten uit het land proefcolleges geven. Ook zijn er op de beurs studiecoaches aanwezig. Zij kunnen je helpen door met jou op zoek te gaan naar een aantal sectoren of opleidingen die het best bij jou passen.

Terra Meppel MBO en Drenthe College Meppel staan samen op het onderwijsplein 'Meppel mbo stad' op de beurs. Daar geven onze studenten en docenten je informatie over alle mbo-opleidingen. Samen zorgen we ervoor dat je de opleiding kiest die bij jou past!

Persoonlijke plattegrond
Om jou te helpen bij je beursbezoek kun je een persoonlijke plattegrond maken via de website van de Onderwijsbeurs. Op basis van jouw selectie op niveau, opleiding en interessegebied print je jouw persoonlijke plattegrond voor de beurs. Je ziet direct welke deelnemers op de beurs het meest interessant voor jou zijn. Daarnaast vinden er op de beurs energieke startsessies plaats. In deze sessies word je binnen een paar minuten klaargestoomd, om goed voorbereid de beursvloer op te gaan.

Laat je inspireren en bezoek Onderwijsbeurs. Tot dan!

Datum/tijd
Woensdag 7 en donderdag 8 november van 14.00 tot 21.00 uur. Je vindt het onderwijsplein Meppel mbo stad met Drenthe College en Terra MBO op standnumers 27, 27, 37 en 38.  

Bezoek voor meer informatie en een gratis e-ticket www.onderwijsbeurs.nl