Geplaatst | 02-10-2018

Zit jij in het laatste jaar? Terra helpt je bij het kiezen voor een vervolgopleiding!

Zit jij in het laatste jaar? Terra helpt je bij het kiezen voor een vervolgopleiding!

Zit jij in het laatste jaar van het voortgezet onderwijs? Dan is dit een bijzonder jaar voor jou! Je gaat namelijk niet alleen examen doen, maar je maakt ook een keuze voor een vervolgopleiding. Er zijn vele soorten opleidingen. Omdat er zoveel te kiezen is, helpt Terra je graag op weg.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Om jou te helpen bij het maken van een keuze voor je vervolgopleiding, verstuurt Terra een digitale nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vind je tips voor het kiezen van een vervolgopleiding die het beste bij jou past. We geven je daarnaast veel informatie. Bijvoorbeeld over het verschil tussen bol- en bbl-opleidingen, de kosten van een opleiding en informatie over onderwijsvormen bij Terra. Ook blijf je middels deze nieuwsbrief op de hoogte van voorlichtingsmomenten en lees je hoe andere studenten hun keuze voor een vervolgopleiding hebben gemaakt.

Genoeg reden dus om je aan te melden voor de nieuwsbrief!

Tip: Ook voor ouders is de nieuwsbrief erg interessant! In de nieuwsbrief staan hoe ouders hun zoon of dochter het beste kunnen ondersteunen bij het maken van een weloverwogen keuze voor een vervolgopleiding. Ook ouders kunnen zich dus aanmelden voor de nieuwsbrief!

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Deel dit op

Gerelateerd nieuws