Geplaatst | 27-11-2014

Workshop bij Frederique van der Wal

Workshop bij Frederique van der Wal

De winnaars van de Nationale kampioenschappen bloemschikken, leerlingen van de opleiding Bloem & Design van MBO Terra Meppel, waren op 21 november uitgenodigd voor een interview en workshop bij Frederique’s choice van Frederique van der Wal (internationaal model en ondernemer) in Hengelo.

n een persoonlijk interview mochten de studenten Frederique vragen stellen over de tips en trucs voor het opstarten van een bedrijf. Ook kregen de studenten een rondleiding door haar bedrijf, een unieke kans! Er hing een ongedwongen en gezellige sfeer en de studenten kregen veel informatie over het enige bloemenmerk dat er op dit moment op de markt te vinden is. 

Na het interview en de rondleiding volgde een workshop. Naast het maken van een boeket kregen de studenten een uitleg van een topstylist van het bedrijf over hoe de producten bij Frederique’s choice ontwikkeld worden. Als afsluiting van het bezoek kregen de studenten een  heerlijke  Amerikaanse lunch. De vier studenten van Bloem & Design MBO Terra Meppel kunnen terug kijken op een leuke, maar vooral een leerzame dag.  

Op 30 oktober had het team de eerste prijs gehaald in de studentenklasse bij de Nationale kampioenschappen bloemschikken van Groei & Bloei bij de orchideeën hoeve in Luttelgeest.

Voor meer foto's van het bezoek, klik hier.

Deel dit op