Geplaatst | 23-05-2017

Tessa Mulder is de Terra Uitblinker 2017

Tessa Mulder is de Terra Uitblinker 2017

Tessa Mulder van Terra MBO Meppel is verkozen tot de Terra Uitblinker 2017.

Op 23 mei vond de finale van de Terra Uitblinker plaats. Drie fanatieke finalisten gingen de strijd met elkaar aan. Tessa loopt stage in een dierentuin in Griekenland en presenteerde zich aan de jury via een Skype verbinding.

Nadat Kenneth Vos vorig jaar in de top drie eindigde van de landelijke finale van de Uitblinker, moest Terra natuurlijk weer op zoek naar een topper! En die is zeker gevonden in Tessa. Haar ondernemerschap, gedrevenheid, het letterlijk verleggen van haar grenzen, het aangaan van diverse uitdagingen én haar duidelijke visie op het MBO en haar toekomst gaven bij de jury de doorslag. Vanuit Athene was Tessa zichtbaar erg blij met het winnen van de Uitblinkerfinale. De familie van Tessa was aanwezig bij de finale en nam met veel blijdschap de bokaal voor haar in ontvangst.

Ze gaat zich nu voorbereiden op de landelijke Uitblinkerfinale die plaatsvindt in november. Ook Christian Bos en Lars Janssen hebben zich uitstekend gepresenteerd naar de jury toe en zijn terechte finalisten.

Uitblinkers zijn studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, tijdens hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding hebben onderscheiden. Alle scholen mogen hun eigen Terra Uitblinker kiezen die doorgaat naar de landelijk finale.

Deel dit op

Gerelateerd nieuws