Geplaatst | 24-01-2019

Terra MBO aanwezig op techfestival Innofuture

Terra MBO aanwezig op techfestival Innofuture

In het eerste weekend van februari neemt Terra MBO deel aan het techfestival Innofuture in Emmen. Terra staat met haar graafmachinesimulator op het evenement. Bezoekers zijn van harte welkom om de simulator uit te proberen.

Op 1 februari zijn scholen uitgenodigd. Op 2 februari is het evenement voor iedereen toegankelijk.

Studenten van de opleiding Loonwerk van Terra MBO in Meppel, Emmen, Groningen en Winschoten krijgen les in een graafmachinesimulator. De simulatoren zijn voorzien van 4 grote beeldschermen, een bewegende stoel, bedieningshandels, een stuur en pedalen. Deze simulatoren worden gebruikt om de studenten effici├źnt en veilig de basisbeginselen van het werken met een rupsgraafmachine en een mobiele graafmachine bij te brengen. Tijdens het techfestival Innofuture kunnen belangstellenden kennismaken met de graafmachinesimulator. Bezoekers mogen in de simulator zitten en de 'graafmachine' zelf besturen.

Tijdens Innofuture presenteren studenten innovatieve prototypes. Voor alle leeftijden zijn er activiteiten. Naast een hoop technische fun is er informatie over werken in de technische sector en opleidingen.

Datum: Zaterdag 2 februari
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Emmen
Entree en alle activiteiten zijn gratis

Deel dit op