Geplaatst |

Studenten Terra Assen werken mee aan vakantieweek ouderen

Studenten Terra Assen werken mee aan vakantieweek ouderen

300 eenzame ouderen krijgen een vakantieweek aangeboden!
Studenten van de opleiding Bloem, Groen en Styling van Terra Assen MBO verzorgen de bloemaankleding van het restaurant en de activiteitenruimte.

RCN vakantieparken, met vestigingen in het gehele land, ontvangt in de week van 11 tot 16 december in drie van haar parken in totaal 300 eenzame ouderen en hun begeleiders.

'De Roggeberg' in Appelscha is één van de parken waar de ouderen kunnen gaan genieten. Alle vakantiehuisjes zijn deze week gevuld met ouderen en een begeleider. Tijdens dit verblijf bieden verschillende MBO opleidingen uit het Noorden hun specialiteiten aan: studenten van koksopleidingen koken, studenten logistiek delen de maaltijd rond, studenten visagie zorgen voor een kleurtje op de wangen en rond de ogen. Een fotograaf zet de ouderen prachtig op de foto, de plaatselijke bloemist komt kerststukjes maken en Foppe de Haan komt de heren vermaken en natuurlijk is er voor hen ook een biljart en een praat/borrelhoekje.

Deze week wordt, samen met medewerkers van ander parken, hard gewerkt alles op tijd klaar te krijgen en de vakantieweek tot een groot succes te maken!

Studenten van Terra leverden hun bijdrage met schitterende kerstdecoraties in het restaurant en de activciteitenruimte van 'De Roggeberg'. De studenten Bloem, Groen en Styling van Terra Assen maakten in totaal 47 kerststukken.
Alle eettafels, de raampartijen, receptie en de activiteitenhal zijn in kerstrood en -groen aangekleed. Doorslaggevend om deze klus aan te pakken was het enthousiasme van de studenten die graag wilden meewerken deze groep eenzame ouderen de week van het jaar te bezorgen.
   

Deel dit op

Gerelateerd nieuws