Geplaatst | 31-01-2020

Studenten Bloem, Groen & Styling stylen Christmasworld

Studenten Bloem, Groen & Styling stylen Christmasworld

Studenten en docenten van de opleiding Bloem, Groen & Styling van Terra zijn naar Frankfurt geweest voor de opbouw van ChristmasWorld.

In januari, klopt dat wel? Ja dat klopt! ChristmasWorld is de internationale handelsbeurs voor aankomende kerst. ChristmasWorld brengt fabrikanten en retailers samen, evenals grote commerciële kopers van over de hele wereld. Hier worden de orders geplaatst, dan wordt het geproduceerd en in het najaar uitgeleverd aan de retail. Het werd een geweldige unieke en uitdagende leerervaring voor studenten!

Onder begeleiding van 2Dezign en een team enthousiaste freelancers hebben de studenten mee mogen werken aan de grote indrukwekkende sfeerpresentatie ‘Dark Ocean’, de retailboulevard en de beursstand van Boltze. Van spullen uitpakken, sorteren op sfeer, presenteren, arrangeren tot de werknemersvaardigheden...alles is voorbij gekomen!Onder begeleiding van 2Dezign en een team enthousiaste freelancers hebben de studenten mee mogen werken aan de grote indrukwekkende sfeerpresentatie ‘Dark Ocean’, de retailboulevard en de beursstand van Boltze. Van spullen uitpakken, sorteren op sfeer, presenteren, arrangeren tot de werknemersvaardigheden...alles is voorbij gekomen!Onder begeleiding van 2Dezign en een team enthousiaste freelancers hebben de studenten mee mogen werken aan de grote indrukwekkende sfeerpresentatie ‘Dark Ocean’, de retailboulevard en de beursstand van Boltze. Van spullen uitpakken, sorteren op sfeer, presenteren, arrangeren tot de werknemersvaardigheden...alles is voorbij gekomen!

We zijn trots op onze studenten, bedankt allemaal!We zijn trots op onze studenten, bedankt allemaal!We zijn trots op onze studenten, bedankt allemaal!

Deel dit op