Geplaatst | 20-12-2018

Restauratie dierenverblijf Terra Meppel mbo succesvol afgerond

Restauratie dierenverblijf Terra Meppel mbo succesvol afgerond

Op 11 februari 2018 is in één van de dierenverblijven van Terra Meppel mbo brand uitgebroken. Bij de brand raakten diverse aquariums en terrariums beschadigd. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de restauratie van het dierenverblijf. Het verblijf heeft daarmee tegelijk een prachtige make-over ondergaan. Sinds begin december is deze ruimte weer in gebruik.

Docenten en studenten zijn erg blij met het resultaat. “We zijn echt trots op het herstel en de make-over” vertelt Sophie Witschge, teamvoorzitter van de opleidingen dierverzorging niveau 3-4 en paraveterinair. “Zowel collega’s als externe organisaties hebben hard gewerkt om dit herstel zo spoedig mogelijk af te hebben. Tijdens de open dagen kan iedereen ‘ons trots’ bezichtigen.”

Terra Meppel mbo heeft op 24 en 25 januari 2019 van 18.00 tot 21.00 uur open dagen. Iedereen is van harte welkom om het gerestaureerde dierenverblijf te bekijken. Daarnaast kunnen potentiële studenten kennismaken met alle opleidingen van Terra Meppel mbo, sfeer proeven en vragen stellen aan docenten en studenten.

Restauratie dierenverblijf Terra Meppel mbo succesvol afgerond
Deel dit op