Geplaatst | 04-02-2019

Open Dagen Terra MBO goed bezocht!

Open Dagen Terra MBO goed bezocht!

Veel leerlingen en hun ouders/verzorgers kwamen sfeer proeven bij Terra MBO tijdens de Open Dagen op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 januari.

Er was alle gelegenheid om sfeer te proeven, vragen te stellen aan studenten en docenten en allerlei informatie te krijgen over de verschillende opleidingen. Daarnaast konden bezoekende leerlingen zelf meedoen met verschillende activiteiten. Zij werden daarbij begeleid door studenten van Terra MBO. Op deze manier kregen ze een goed beeld van de opleidingen die bij Terra gegeven worden.

Meeloopdagen
Voor leerlingen die nog geen keuze hebben gemaakt voor een mbo-opleiding of om juist de opleidingskeuze te bevestigen, kunnen leerlingen een dagje proefstuderen bij Terra. Leerlingen kunnen meedraaien in de huidige lessen en alles doen wat een mbo’er doet. Tijdens zo’n dagje proefstuderen krijgen leerlingen een goede indruk van de opleiding en inzicht in het beroep waarvoor ze gaan leren. Het aanmelden voor een meeloopdag bij Terra Groningen kan via www.bezoekmbo.nl. De meeloopdagen op de andere vestgingen staan in de agenda op de website.

Deel dit op

Gerelateerd nieuws