Geplaatst | 11-04-2019

Kunstwerk op het Suikerterrein

Kunstwerk op het Suikerterrein

Twaalf kunstzinnige tulpen staan te schitteren bij het water op het Suikerterrein. Met hun bladeren zwaaien ze denkbeeldig twaalf studenten design & styling van Terra uit. Zij ronden straks hun opleiding af en hebben dit kunstwerk gemaakt als herinnering aan hun opleiding.

Eerder dit jaar kregen zij allemaal de opdracht een kunstwerk te bedenken voor het Suikerterrein. Het winnende ontwerp zou worden uitgevoerd.  De jury koos voor het ontwerp ‘Tulpen’ van Lisa, ook vanwege de mooie symboliek. Lisa: “Het idee achter mijn ontwerp is dat iedere student een eigen levensgrote tulp maakt van divers gerecycled materiaal. Daarmee ontstaan 12 unieke tulpen die samen één boeket vormen. We maken dit kunstwerk samen en daarmee symboliseren we de passie voor de opleiding die we samen hebben doorlopen. “

Het kunstwerk is gemaakt door de studentstichting Stijlvol Ondernemen in het kader van regioleren.  Het begint bij een opdracht van klanten uit de omgeving van de school. Gecoacht door docenten werken de studenten aan acquisitie, planning, calculatie, management en uitvoering.

Kunstwerk op het Suikerterrein
Deel dit op