Geplaatst | 12-11-2014

Kerst in de Tamboerpassage

Kerst in de Tamboerpassage

Derdejaars leerlingen van de opleiding Bloem & Design niveau 3 & 4 van AOC Terra MBO Emmen zijn dit jaar in het kader van Regioleren een project aan het verzorgen in de Tamboerpassage in Hoogeveen. De Tamboerpassage is een overdekt winkelcentrum in het hart van Hoogeveen.

In de Tamboerpassage zitten verschillende ondernemers die graag eens iets nieuws willen zien in de Tamboerpassage, daarom hebben ze de hulp van de leerlingen van Terra mbo ingeroepen. Het project gaat om het decoreren van de Tamboerpassage in kerstsfeer. De vraag van de ondernemers was om iets nieuws neer te zetten, wat de kijkers en klanten nog niet eerder hebben gezien. Dat heeft de leerlingen aan het denken gezet, want wat moet er nou komen? Iets groots of kleins? En kleurrijk, of juist niet. Om de kosten laag te houden wordt er gebruikt gemaakt van oude materialen met een nieuwe invulling, ook hebben de leerlingen iets nieuws ingekocht, zodat er wel voor wat afwisseling word gezorgd.

De leerlingen hebben er vier dagen voor uitgetrokken om alle decoraties klaar te maken, en met hulp van de eerste- en tweedejaars leerlingen gaat het ze zeker lukken. Door deze hulp kan het project tot een goed einde gebracht worden.

Ook benieuwd naar het resultaat? Kom kijken in de Tamboerpassage in Hoogeveen vanaf maandag 17 november!

Deel dit op