Geplaatst | 11-10-2016

Hallo MBO Informatiemarkt

Hallo MBO Informatiemarkt

Op donderdag 3 november organiseren de vijf noordelijke mbo-scholen de Hallo MBO Informatiemarkt. Deze informatiemarkt geldt als afsluiting van de Hallo MBO campagne, waarbij mbo-studenten scholieren van diverse vmbo-scholen in Groningen en de kop van Drenthe helpen bij het kiezen van een vervolgstudie.

Unieke samenwerking mbo-scholen
Aan de Hallo MBO campagne werken Noorderpoort, Alfa-college, Terra MBO, Drenthe College en ROC Menso Alting mee. De gezamenlijke aanpak van de mbo-scholen in deze voorlichtingscampagne is uniek voor Nederland. Dit is het derde jaar dat de startcampagne Hallo MBO plaatsvindt. Zowel leerlingen als decanen hebben voorgaande jaren de voorlichtingen en de informatie als zeer positief ervaren.

Helpen bij het maken van een keuze
Tijdens de Hallo MBO Informatiemarkt verwelkomen docenten en studenten van verschillende mbo-opleidingen de vmbo-scholieren om hen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Tijdens de informatiemarkt kunnen de scholieren zich direct inschrijven voor één van de opleidingen.   De Hallo MBO Informatiemarkt vindt plaats op donderdag 3 november tussen 16.00 – 20.00 uur aan de Hereweg 99 in Groningen.

Deel dit op

Gerelateerd nieuws