Geplaatst | 04-04-2017

Expositie ‘’Out of the Globe’’

Expositie ‘’Out of the Globe’’

Op het Raadhuisplein in Emmen vindt vrijdag 14 april en zaterdag 15 april a.s. een eigenzinnige expositie plaats. Tijdens deze expositie exposeren de studenten Bloem & Design van Terra Emmen MBO hun sensationele stukken.

‘’Out of the Globe’’
De expositie wordt gehouden op het Raadhuisplein van Emmen. Water speelt een grote hoofdrol op het plein. De studenten gaan om deze reden exposeren in en bij de waterpartijen.


Studenten van klassen 1 en 2 gaan gezamenlijk een groot kleurrijk bloemobject creëren, dit bloemobject wordt geplaatst tussen de fonteinen. De vormen van het Raadhuisplein en het Atlastheater komen terug in het object. Dit object wordt gemaakt van steigerbuizen. Deze steigerbuizen worden beschikbaar gesteld door Dorland steigerbouw in Groningen.


De zeven laatstejaars studenten van de opleiding creëren ieder een zelfstandig sensationeel object. Elke laatstejaars student krijgt een Volkswagen kever van Het Keverhuis Emmen tot hun beschikking. Deze kevers moeten de studenten transformeren tot een uniek geheel.

Komt u kijken?
Wij, studenten van Terra Emmen MBO, zien u graag bij de officiële opening op vrijdag 14 april om 15:30 uur of tijdens de reguliere openingstijden:

  • Vrijdag 14 april van 14.30 uur tot 18.00 uur

Zaterdag 15 april kunt u komen kijken van 10:00 uur tot 17:00 uur.

 

Deel dit op

Gerelateerd nieuws