Een dagje proefstuderen

Een dagje proefstuderen

Heb je nog geen keuze kunnen maken welke mbo-opleiding het wordt? Breng dan een bezoekje aan het mbo! Het is mogelijk om een dagje met een opleiding van Terra mee te lopen. Je kunt meedraaien in de huidige lessen en alles doen wat een mbo’er doet. Hierdoor kun je er achter komen welke mbo-opleiding het beste bij jou past. Je maakt alvast kennis met docenten en leert de school kennen. Ook zijn er studenten die jou rondleiden en al je vragen beantwoorden.

Waarom meelopen op het mbo?
Sommige opleidingen stellen een speciaal programma samen, bij andere loop je mee met een student. In ieder geval krijg je tijdens zo’n dagje proefstuderen een goede indruk van de opleiding en inzicht in het beroep waarvoor je gaat leren. Een dagje meelopen bevestigt of een opleiding echt bij je past. Van veehouder, bedrijfsleider tot opzichter, met alle opleidingen van Terra kun je meelopen.

Meelopen bij Terra Groningen
Wil je een dagje meelopen met een opleiding van Terra Groningen? Hou dan de website van Terra in de gaten. De komende periode wordt bekend wanneer de meeloopdagen zijn en hoe jij je hiervoor kan aanmelden (www.bezoekmbo.nl).

Meelopen bij Terra Assen, Winschoten en Meppel
Wil je een dagje meelopen met een opleiding van Terra Assen? Neem dan contact op met Herman Sigtermans, decaan Terra Assen. Wil je onze vestiging in Winschoten bekijken? Neem dan contact op met Rewert Bredman, decaan Terra Winschoten. Voor een dagje proefstuderen bij Terra Meppel kun je contact opnemen met Dick van Egmond, decaan Terra Meppel.

Meelopen bij Terra Emmen
Loop je liever een dagje mee bij een opleiding van Terra Emmen? Op 19 november vindt bij Terra MBO Emmen een meeloopdag plaatst voor de opleidingen op niveau 3 en 4. Je bent van harte welkom! Aanmelden kan via e-mail: decaan.mbo.emmen@terra.nl. Wil je een keer een dagje meelopen op niveau 1 en 2? Stuur dan ook een mailtje naar decaan.mbo.emmen@terra.nl, dan plannen we samen een afspraak!

Keuze gemaakt? Meld je aan
Heb je een vervolgopleiding gekozen die past bij jouw interesses, capaciteiten en wensen? Meld je dan aan!

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven en informatie ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.


Aanmelden nieuwsbrief