Geplaatst | 27-02-2017

Beperkt aantal studenten voor de mbo vestiging in Assen en de opleiding paraveterinair in Groningen

Om de kwaliteit van ons onderwijs te kunnen blijven garanderen, moeten wij de instroom voor schooljaar 2017-2018 voor onze mbo vestiging in Assen en onze opleiding paraveterinair van mbo Groningen beperken.


Terra mbo Assen
Het studentenaantal van Terra MBO Assen groeit. Uiteraard zijn we daar blij mee. Maar we willen onze kwalteit van het onderwijs ook kunnen blijven garanderen. Daarom kunnen er in het te schooljaar 2017-2018 maximaal 110 studenten (over de 2 leerjaren) zich inschrijven voor deze vestiging.

Opleiding paraveterinair in Groningen
Voor de opleiding paraveterinair van onze mbo vestiging in Groningen geldt ook een maximum aantal studenten. Dit heeft te maken met het feit dat wij kwalitatief goed onderwijs willen bieden, maar ook met het feit dat het aantal kwalitatief goede stage plaatsen beperkt is. Er kunnen voor de opleiding paraveterinair in Groningen maximaal 56 studenten ingeschreven worden voor het schooljaar 2017-2018.

Volgorde van aanmelden
Voor zowel de vestiging in Assen als de opleiding paraveterinair in Groningen geldt:

Aanmeldingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst. Op volgorde van aanmeldingen worden studenten voorlopig geplaatst. Daarna vindt nog een intakegesprek plaats. Men wordt pas ingeschreven na definitieve plaatsing. Hebben meer dan het maximum toe te laten studenten zich aangemeld, dan komen deze studenten op een wachtlijst te staan. Indien iemand besluit om niet aan de opleiding deel te nemen of al eerder voor een andere opleiding heeft gekozen, of zakt voor zijn vmbo-diploma, dan komt de eerstvolgende op de wachtlijst aan de beurt.

Meer weten?
Neem contact op met de betreffende vestiging.

Deel dit op

Gerelateerd nieuws