Geplaatst | 26-11-2014

Leerlingen Meppel knappen braakliggend terrein op

Leerlingen van AOC Terra MBO Meppel helpen bij het opknappen van een braakliggend terrein gelegen aan de Meester W. Doornbosstraat in Meppel.

De leerlingen doen dit in het kader van regioleren. Met dit concept werken de leerlingen met opdrachten vanuit de praktijk. Het voorbereiden, plannen en uitvoeren van de opdrachten wordt door de leerlingen uitgevoerd. Zo wordt een reëel beeld geschetst hoe het er aan toe gaat in het bedrijfsleven.

Het eerste deel bestaat uit het maaien en snoeien van het perceel. De drie kersenbomen gelegen aan de Meester W. Doornstraat blijven behouden. Hierdoor kunnen de vogels onverstoord doorgaan met nestelen.

In fase twee wordt er contact opgenomen met de buurtgenoten. Met een bijeenkomst en enquêtes worden de buurtgenoten hierbij betrokken.

Deel dit op
Vestigingen
Veelgestelde vragen
Is er ook een maximum aantal studenten per opleiding?

Nee, in principe niet. Met uitzondering van de opleiding paraveterinair. Voor deze opleiding hebben we een numerus fixus ingesteld. Kijk op de opleidingspagina van de opleiding paraveterinair voor meer informatie. We proberen binnen Terra altijd te kijken of er ook voldoende stageplaatsen zijn voor het aantal studenten.

Heb je een andere vraag? Stel hem via Twitter of Facebook of stuur een mail!

Paard